Akciós ajánlatok

Tókert Csárda


 
2017.júniusában, az Aqua Land Termál és Élményfürdő közvetlen szomszédságában, saját üzemeltetésben megnyitottuk csárdánkat!
 
Éttermünk  a hét minden napján nyitva tart. A la carte kínálattal, napi menüvel, svédasztalos ebéddel, félpanziós ellátással készülünk Vendégeink fogadására. Autentikus kialakításban, a város múltbéli életképeinek megidézésével, hagyományos ételekkel, házias ízekkel és bőséges adagokkal szeretnénk elnyerni Vendégeink tetszését és bizalmát. Változatos élőzene kíséri az egyes étkezéseket, programokat.

Szóval, a város szélén, kissé beljebb, ahogy régiek is hívták "Tókert" ... áll a Tókert Csárda. Zegzugos részen, madarak lakta óriás nyárfák ölelésében, a Duna szomszédságában, a termálvíz és a gyógyvíz megnyugtató csobogása mellett várja, hogy befogadhassa és éltethesse ide érkező helyi és távoli vendégeit. A Tókert Csárda olyan békebeli helyszíne, képviselője kíván lenni a helyi magyar gasztronómiának, ami visszavisz az időben és térben, ahol szinte érezzük, ahogyan a halászlé és pacalpörkölt illata egyszerre úszott a levegőben és keveredett a Duna illatával. Idézzük meg a múltat, amikor a ladikok lapátjainak csobbanása diskurált a vizet szelő motorcsónakok zümmögésével...., amikor árnyas fák alatt sziszegett a szóda, fröccsent a fröccs..

Nyitva tartás, elérhetőségek


TÓKERT CSÁRDA  Ráckeve
2300 Ráckeve, Strand utca 4.

Információ, Asztalfoglalás
+36-20/570-9790

Éttermünk nyitva tartása 2020. 06.19-től
hétfőtől-csütörtökig 10:00-20:00 óráig
pénteken ks szombaton 10:00-22:00 óráig
vasárnap: 10:00-20:00 óráigMenyegzők, keresztelő-lakomák, jeles családi napok, évfordulók, vállalati rendezvények méltó helyszíne éttermünk!
Ajánlatkérés: catering@aqua-land.hu

Étlap-Itallap


 
A la carte kínálatunkat igyekeztünk a hagyományos, magyaros ízvilág mentén kialakítani. Nézzék meg mit rejtenek a leveses fazekak, milyen étvágygerjesztő étkekkel készültünk, és a nyalánkságokról sem kell lemondaniuk.

Étlap
Itallap
Kínálatunk  a Tókert Csárda weboldalán  is megtalálható a következő linken: http://www.tokertcsarda.hu, ahol kiszállítási információkat is találnak.

 

Napi menü

Csárdánkban kedvezményes áron elérhető NAPI MENÜ étkezési lehetőségünk, amely kétfogásos, bőséges és változatos, magyaros ízvilágú ételekből áll. Házhozszállítással is elérhető: 1.090 Ft/nap+csomagolási díj
Teljes heti menü megrendelése és előre fizetése esetén, helyszíni fogyasztással vagy helyszíni, személyes átvétellel a kedvezményes ár 4950 FtHázhozszállítással is elérhető: 1.090 Ft/nap+csomagolási díj 

Programok


Vasárnapi svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, élőzenével!


 
Minden vasárnap, déli 12 órakor gazdagon terített asztalainkhoz várjuk Vendégeinket. Fix összegért cserébe korlátlan ételfogyasztást biztosítunk változatos, friss, hagyományos ízvilágú ételeinkből. Programunk népszerű, asztalfoglaláshoz kötött: 06-20/570-9790


Kapcsolódó Facebook eseményünkhöz IDE kattintva csatlakozhat!

Tematikus ajánlat 

Szent Jakab havának szezonális ajánlata


Házhozszállítás

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
  • Rendelje meg házias ízeinket, kétfogásos napi menünket házhozszállítással otthonába!
  • Törzsvásárlói programunk keretében bornz, ezüst és arany fokozatú törzsevendégünkként állandó kedvezményben részesülhet. 
  • Futárunknál készpénzzel, bankártyával és SZÉP kártyával is fizethet.
  • Kiszállítási területek: Ráckeve, Ráckeve Somlyó-sziget, Lórév, Dömsöd, Kiskunlacháza, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Makád
  • Rendelésfelvétel: +3620/570-9790