Akciós ajánlatok

Tókert Csárda


 
2017.júniusában, az Aqua Land Termál és Élményfürdő közvetlen szomszédságában, saját üzemeltetésben megnyitottuk csárdánkat!
 
Éttermünk  a hét minden napján nyitva tart. A la carte kínálattal, napi menüvel, svédasztalos ebéddel, félpanziós ellátással készülünk Vendégeink fogadására. Autentikus kialakításban, a város múltbéli életképeinek megidézésével, hagyományos ételekkel, házias ízekkel és bőséges adagokkal szeretnénk elnyerni Vendégeink tetszését és bizalmát. Változatos élőzene kíséri az egyes étkezéseket, programokat.

Szóval, a város szélén, kissé beljebb, ahogy régiek is hívták "Tókert" ... áll a Tókert Csárda. Zegzugos részen, madarak lakta óriás nyárfák ölelésében, a Duna szomszédságában, a termálvíz és a gyógyvíz megnyugtató csobogása mellett várja, hogy befogadhassa és éltethesse ide érkező helyi és távoli vendégeit. A Tókert Csárda olyan békebeli helyszíne, képviselője kíván lenni a helyi magyar gasztronómiának, ami visszavisz az időben és térben, ahol szinte érezzük, ahogyan a halászlé és pacalpörkölt illata egyszerre úszott a levegőben és keveredett a Duna illatával. Idézzük meg a múltat, amikor a ladikok lapátjainak csobbanása diskurált a vizet szelő motorcsónakok zümmögésével...., amikor árnyas fák alatt sziszegett a szóda, fröccsent a fröccs..

SZILVESZTERI GÁLAVACSORA A TÓKERT CSÁRDÁBAN

Szeretettel várjuk 2019. december 31-én megrendezendő szilveszteri gálavacsoránkra.Nyitva tartás, elérhetőségek


TÓKERT CSÁRDA  Ráckeve
2300 Ráckeve, Strand utca 4.

Információ, Asztalfoglalás
+36-20/570-9790

Nyitva tartás: hétfőtől-vasárnapig 11:30-22:00 óráig

Menyegzők, keresztelő-lakomák, jeles családi napok, évfordulók, vállalati rendezvények méltó helyszíne éttermünk!
Ajánlatkérés: catering@aqua-land.hu

Étlap-Itallap


 
A la carte kínálatunkat igyekeztünk a hagyományos, magyaros ízvilág mentén kialakítani. Nézzék meg mit rejtenek a leveses fazekak, milyen étvágygerjesztő étkekkel készültünk, és a nyalánkságokról sem kell lemondaniuk.

Étlap
Itallap
Kínálatunk  a Tókert Csárda weboldalán  is megtalálható a következő linken: http://www.tokertcsarda.hu, ahol kiszállítási információkat is találnak.

 

Csárda karácsony

Céges karácsonyi vacsora a Tókert Csárdában

Autentikus hangulatú éttermünk hagyományos, magyaros ízvilágú fogásaival méltó helyszíne céges karácsonyi vacsoráknak, évzáróknak. Megrendelőink igényeihez igazodva egyedi ajánlatot készítünk. Várjuk megtisztelő érdeklődésüket!Karácsonyi menükínálat

Levesszük a sütés-főzés gondját válláról, rendelje meg ünnepi menüjét Csárdánkból. Egyedi karácsonyi menükínálatunk mellett standard étlapunk teljes választéka is rendelkezésükre áll a tökéletes karácsonyi menü összeállításához.


Napi menü

Napi menü kedvező áron!

Hagyományos ízekkel, bőséges adagokkal várjuk Önöket MINDEN HÉTKÖZNAP 12:00-től!

ELŐFIZETÉSI AKCIÓ! 
Rendelje meg ebédjét, akár családjának is kedvezménnyel. Minimum egy hetes megrendelés esetén
4.950 Ft helyett 4.450 Ft-ért!

KÉRJE KISZÁLLÍTÁSSAL!
06 20 570 9790

December havi menü

 
 


 

Programok


Vasárnapi svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, élőzenével!
 
Minden vasárnap, déli 12 órakor gazdagon terített asztalainkhoz várjuk Vendégeinket. Fix összegért cserébe korlátlan ételfogyasztást biztosítunk változatos, friss, hagyományos ízvilágú ételeinkből. Az élőzenét Horváth János "Matyi" szolgáltatja. Programunk népszerű, asztalfoglaláshoz kötött: 06-20/570-9790


Svédasztalos ebéd 2019. december 8.Kapcsolódó Facebook eseményünkhöz IDE kattintva csatlakozhat!

Tematikus ajánlat - november legjava