Szállás
foglalás

Akciós ajánlatok

Vendéglátás

Az Aqua Land Termálfürdő kiemelt saját üzemeltetésű vendéglátóegysége az egész évben nyitva tartó Tókert Csárda. Autentikus világával - mely visszaköszön mind az étlapon, mind az enteriőrben - , számos ajánlattal, (élőzenés) programmal, törzsvendégprogrammal várja Vendégeit. Szállóvendégeink félpanziós ellátását is csárdánk biztosítja. Aqua Event menüpontunkban tájékozódhatnak a csárda programjairól, valamint teljeskörű információt találnak a www.tokertcsarda.hu oldalon.

Tókert Csárda


 
2017.júniusában, az Aqua Land Termál és Élményfürdő közvetlen szomszédságában, saját üzemeltetésben megnyitottuk csárdánkat!
 
Éttermünk  a hét minden napján nyitva tart. A la carte kínálattal, napi menüvel, svédasztalos ebéddel, félpanziós ellátással készülünk Vendégeink fogadására. Autentikus kialakításban, a város múltbéli életképeinek megidézésével, hagyományos ételekkel, házias ízekkel és bőséges adagokkal szeretnénk elnyerni Vendégeink tetszését és bizalmát. Változatos élőzene kíséri az egyes étkezéseket, programokat.

Szóval, a város szélén, kissé beljebb, ahogy régiek is hívták "Tókert" ... áll a Tókert Csárda. Zegzugos részen, madarak lakta óriás nyárfák ölelésében, a Duna szomszédságában, a termálvíz és a gyógyvíz megnyugtató csobogása mellett várja, hogy befogadhassa és éltethesse ide érkező helyi és távoli vendégeit. A Tókert Csárda olyan békebeli helyszíne, képviselője kíván lenni a helyi magyar gasztronómiának, ami visszavisz az időben és térben, ahol szinte érezzük, ahogyan a halászlé és pacalpörkölt illata egyszerre úszott a levegőben és keveredett a Duna illatával. Idézzük meg a múltat, amikor a ladikok lapátjainak csobbanása diskurált a vizet szelő motorcsónakok zümmögésével...., amikor árnyas fák alatt sziszegett a szóda, fröccsent a fröccs..

Mediterrán BárMediterrán Bárunk Szeretettel, friss étel-ital kínálattal várjuk Vendégeinket,
nyitva tartási időben, a hét minden napján, SPA részlegünk területén!

 
Közösségi gasztro tér, ahol a Fedett Fürdő, Vitál Központ és a MasszázsVilág összekapcsolódik. Kellemes hangulat, mécsesek, kényelmes ülőalkalmatosságok, praktikus vendégtér, mindez a Mediterrán Bárban. Standard kínálatunk mellett folyamatosak a vendégigények szerinti termékkör bővítések. Ezért kaphatók a Szamos sütemények, ezért lettek kínálatunk új elemei a gyümölcsturmixok, gyümölcspoharak. Törekvéseink közé tartozik a fitt termékek minél nagyobb arányú megjelenítése, legyen az pékáru vagy újabb salátaféleség. Az étlap és itallap termékei alapján Napi Ajánlatokkal is  készülünk, pénztárcabarát megoldásként. 

(Árjegyzék)

Ice LandAz Aqua Park szezonális fagylaltozója az 
ICE LAND! 


Nyári időszakban, a medencék és a csúszdák közvetlen szomszédságában található, kellemes terasszal. Látványos, izgalmas és finom fagylaltkelyhek kicsiknek és nagyoknak, kávékülönlegességek ínyenceknek.