Aqualand - 2300 Ráckeve, Strand u. 1. | Telefon: (+36) 24-423-220 | Fax: (+36) 24-423-220 | E-mail: info@aqua-land.hu
Nyelv: Magyar English Deutsch Român
 
Minden kedves Gellért nevű látogatónknak
boldog névnapot kívánunk!
2018.09.24.
14.4 °C
előrejelzés
ÉLMÉNYSTRAND FEDETT FÜRDŐ VITÁL KÖZPONT MASSZÁZSVILÁG GYÓGYÁSZAT VILLAPARK THERMAL CAMPING HOTEL TERMÁLKRISTÁLY Kezdőlap
Csak ajánlatot kérek
SZOBAFOGLALÁS
AJÁNLATKÉRÉS
Érkezés:
Távozás:
Felnőtt: Gyermek:
VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ
ÁRAK ÉS NYITVA TARTÁS
AJÁNDÉKUTALVÁNYOK SZERETTEINEK!
SZÁLLÁSAJÁNLATAINK
TÓKERT CSÁRDA
MEDITERRÁN BÁR
SZAUNA PROGRAMOK
PROGRAMAJÁNLÓ
PARTNEREK - POGRAMOK
ELÉRHETŐSÉGEINK
KARRIER
A KEVEI GYÓGYVÍZRŐL ÉS KEVE GYÖNGYÉRŐL
GALÉRIA
HÁZIREND
Energetikai szakreferensi szolgáltatás

Élménystrand, csúszdapark, fedett fürdő, wellness, fitness és tenisz központ, panzió egy helyen
oaziswellness.hu
Fotógaléria
Ismerje meg pillanatainkat képekben
Virtuális túra
Nézzen körbe! 360°-os panoráma a fürdőről
E-cards
Küldjön virtuális képeslapot ismerőseinek

SZAUNA PROGRAMOK

 
                                              Tradicionális TEXTILMENTES SZAUNAEST 
minden Pénteken a Mester Szaunában!


Egy igazi különlegességgel várjuk a szaunázás szerelmeseit!
A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban- szaunalepedőben fürdő ruha nélkül történik!
Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel (személyenként 1 db lepedőt biztosítun), korlátlan Vitál Zóna használattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! 

Szeptemberben csökkentett jegyárral és szolgáltatási területtel biztosítjuk a program helyszínét. Fedett Fürdőnkben zajló, teljes körű felújítási munkák miatt Vitál Központunkra korlátozódik az itt lét.
A pénteki éjszakai fürdőzés kapcsán, a  Fedett Fürdő és a III. számú gyógyvizes medence birtokbavétele fokozatosan történik.

Az I. ütem (háromsávos úszómedence, gyógyvizes ülőmedence ) átadásának időpontja: október 1. 
II. ütem (kibővülve a gyermekmedencével) október vége. 
Az első textilmentes szaunaest, mely alkalmával a fedett fürdő és a kültéri III. számú gyógyvizes medence birtokba vehető: október 5.

A felújítás Önökért, Önöknek készül, hogy az ősz beköszöntével minőségi körülmények között élvezhessék Fedett Fürdőnk szolgáltatásait. 
SZAUNAWEEKEND minden szombat és vasárnap!

Klasszikus szaunaceremóniák, textiles változatban,

Változatos tematikákkal, eltérő nehézségi szinteken, gazdag alapanyag kínálattal várjuk Vendégeinket!

RENDHAGYÓ SZOMBATI ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS A VITÁL KÖZPONTBAN! 

Tekintettel a közelgő hűvös szombat estére, az éjszakai fürdőzést melengető szaunaprogramokkal, Vitál Központunk területén tartjuk.

Többféle szaunával, tepidáriummal, gőzkabinnal, sókabinnal, infraszaunával, termálvizes ülőmedencével, hidegvizes csobbanóval, a Mediterrán Bár teljes kínálatával, koktélakcióval és izgalmas szaunaprogramokkal várjuk Vendégeinket!Az első, teljes SPA részlegen történő szombati éjszakai fürdőzés várható időpontja: október 6.


 
 
2018.október elsejétől a részben átadott ( háromsávos úszómedence, gyógyvizes ülőmedence) Fedett Fürdő területén és a kültéri III. számú gyógyvizes medencénél zajlik az éjszakai fürdőzés. A Fedett Fürdő  teljes átadása várhatóan október végén megörténik.

A felújítás Önökért, Önöknek készül, hogy az ősz beköszöntével minőségi körülmények között élvezhessék Fedett Fürdőnk szolgáltatásait. 

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HÉTKÖZNAPI, ismétlődő standard felöntéseinkkel 

mindennap biztosítjuk a színes-illatos szaunaélményeket!

A programok Vitál Zóna vagy Komplex zóna jeggyel látogathatók.

 
 
 


Vitál Központunk INFRAKABINNAL és SÓSZOBÁVAL bővült!

December 6-án  került átadásra Vitál Központunk két új eleme, a sókabin és a sószoba. E két opcióval gazdagodott szolgáltatási körünk, melyek wellness és egészségtámogató programunk részeiként állnak az Önök szolgálatában. Ebben az évben a kibővített termálvizes medencénnkel szám szerint, már három új elemmel kényeztetjük  Vitál Központunk Vendégeit. Hidegvizes kültéri csobbanónk még építés alatt, de szintén ebben az évben tervezzük az átadását.

 


 

SZAUNA JÓGA, a vitális élmények új dimenziója

 
50 celciusfokos szaunában feszegetjük teljesítőképességeink határait. Az órákon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel. Bár a jóga alapvetően lassú izommozgást igényel, a meleg hatására ez egy sokkal intenzívebb mozgásforma, ami segít külsőnk-belsőnk megszépülésében.

Hogyan zajlik egy óra? Az órák 15-20 percig tartanak, ami során 50 celsiusfokban közel 30 százalékos páratartalom alatt, kellemes illóanyagok párologtatása mellett, úgynevezett ászanákból álló gyakorlatsort végzünk el. Valóban kell egy kis idő, mire megszokja szervezetünk ezt a nem éppen európai embernek való klímát, ezért annak, aki először látogat el egy ilyen órára, érdemes néhány perccel korábban érkezni, hogy szokja a szauna hőmérsékletét. Nem kell azonban megijedni! Ha betartjuk a szabályokat és megfogadjuk a tréner tanácsait, garantáltan sikerélményünk lesz. Az órán mindenki a saját képességeihez mérten mozgatja meg magát, semmit nem kell erőltetni! A lényeg, hogy csak magunkra figyeljünk és hagyjuk kívül a külvilágot.

Mire jó? Mivel az órák során folyamatosan izzadsz, folyamatosan méregtelenítesz is. Minden egyes gyakorlat nyújtja és edzi az izmokat és ínszalagokat, javítja a testtartást és ezáltal a szervek, sejtek működését, oxigén ellátását. A magas hőmérséklet miatt a fogyás és a narancsbőr elleni küzdelem is sokkal hatékonyabb. Erősíti az immunrendszered, fiatalítja a bőröd, javítja az emésztést, növeli a szövetek vérellátását, és lassítja a test öregedési folyamatait. Minden egyes órán ötvözöd az önuralmat, a kitartást és az elszántságot. Növeled az akaraterőd és koncentrációs képességed, s ezzel sokat teszel elméd fiatalságának megőrzéséért és nem utolsó sorban lelki feltöltődésed
ért.

A SZAUNA JÓGA program vezetője: SZŰCS ANNA 


 
Hogyan szaunázzunk? Tudja meg Ön is!
 
  
 
 
 
 


ÉLMÉNYSTRAND
FEDETT FÜRDŐ
VITÁL KÖZPONT
MASSZÁZSVILÁG
GYÓGYÁSZAT
VILLAPARK
THERMAL CAMPING
HOTEL TERMÁLKRISTÁLY
Kövessen minket a
közösségi oldalakon:
Twitter Facebook Adatvédelem | Impresszum
Beállítás kezdőlapként Copyright © 2011. Aqualand.
All rights reserved.
www.ysolutions.hu