Aqualand - 2300 Ráckeve, Strand u. 1. | Telefon: (+36) 24-423-220 | Fax: (+36) 24-423-220 | E-mail: info@aqua-land.hu
Nyelv: Magyar English Deutsch Român
 
Minden kedves Timót nevű látogatónknak
boldog névnapot kívánunk!
2019.01.24.
-0.6 °C
előrejelzés
ÉLMÉNYSTRAND FEDETT FÜRDŐ VITÁL KÖZPONT MASSZÁZSVILÁG GYÓGYÁSZAT VILLAPARK THERMAL CAMPING HOTEL TERMÁLKRISTÁLY Kezdőlap
Csak ajánlatot kérek
SZOBAFOGLALÁS
AJÁNLATKÉRÉS
Érkezés:
Távozás:
Felnőtt: Gyermek:
VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ
SZÁLLÁSAJÁNLATAINK - HELLÓ TÉL!
SZÁLLÁSAJÁNLATAINK - VALENTIN NAP
ÁRAK ÉS NYITVA TARTÁS
AJÁNDÉKUTALVÁNYOK SZERETTEINEK!
AKCIÓS FÜRDŐAJÁNLATAINK
TÓKERT CSÁRDA
SZAUNAPROGRAMOK
MEDITERRÁN BÁR
ELÉRHETŐSÉGEINK
PARTNEREK - POGRAMOK
KARRIER
A KEVEI GYÓGYVÍZRŐL ÉS KEVE GYÖNGYÉRŐL
GALÉRIA
HÁZIREND
Energetikai szakreferensi szolgáltatás

Élménystrand, csúszdapark, fedett fürdő, wellness, fitness és tenisz központ, panzió egy helyen
oaziswellness.hu
Fotógaléria
Ismerje meg pillanatainkat képekben
Virtuális túra
Nézzen körbe! 360°-os panoráma a fürdőről
E-cards
Küldjön virtuális képeslapot ismerőseinek

SZAUNAPROGRAMOK

             

                    


Tradicionális TEXTILMENTES SZAUNAEST , ÉJSZAKI FÜRDŐZÉSSEL
minden Szerdán és Pénteken a Mester Szaunában!

 
A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan Vitál Zóna használattal, kültéri III. számú gyógyvizes ülőmedencehasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! A program ideje alatt Fedett Fürdőnk, Vitál Központunk, valamint és a kültéri III. számú gyógyvizes medence fürdőruhamentesen használható. 
FIGYELEM! Szerdai estünkön, január 09-én a III. számú kültéri medence az téli időjárási viszonyok miatt előreláthatólag nem fog üzemelni. Megértésüket, türelmüket köszönjük. A medence újraindításáról tájékoztatást adunk!
 
 

 SZAUNAWEEKEND minden szombat és vasárnap!

ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS SZOMBATONKÉNT SPA MÓDRA! 


 

Klasszikus szaunaceremóniák, textiles változatban, változatos tematikákkal, eltérő nehézségi szinteken, gazdag alapanyag kínálattal várjuk Vendégeinket! Tekintettel a hideg szombat estékre, az éjszakai fürdőzést melengető szaunaprogramokkal, Vitál Központunk, Fedett Fürdőnk területén tartjuk, III.kültéri gyógyvizes medencénk bevonásával. Többféle szaunával, tepidáriummal, gőzkabinnal, sókabinnal, infraszaunával, termálvizes ülőmedencével, hidegvizes csobbanóval, a Mediterrán Bár teljes kínálatával, és izgalmas szaunaprogramokkal várjuk Vendégeinket!

Éjszakai fürdőzés - Mediterrán Bár, egészen éjjel 1 óráig!
Információ: 06 24 423 220, info@aqua-land.hu


VASÁRNAPI RELAX programok legyen teljes az élmény, foglaljon masszázs időpontot, majd ebédeljen a Tókert Csárdában, ahol svédasztalos ebéd várja, korlátlan ételfogyasztással.
Fürdő/Masszázs: 06 24 423 220
Tókert Csárda: 06 20 570 9790  

 


szaunaKÖR Hungarian Roadshow Ráckeve

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy 2019. január 26-án és 27-én a szaunaKÖR szaunamestereinek programjai színesítik a szaunahétvégénk kínálatát, amelyeken a megszokott belépőjegyekkel (Komplex Zóna jegy, Vitál Központ jegy, Day Spa jegy) vehetnek részt. 
2019. január 26-án, szombaton, négy program kerül megrendezésre a szaunaKÖR gyakorló és profi mestereivel a Mesterszaunában, amelyek hagyományos, fürdőruhamentes programok. Gujka Ferenc és Bak Terézia programjain fürdőruhában vehetnek részt, és a Vitál Központ teljes területe is fürdőruhában használható, a fürdőruha-mentesség csak a szaunaKÖR Mesterszaunában tartandó programjaira vonatkozik.
2019. január 27-én, vasárnap megrendezésre kerülő programok mind FÜRDŐRUHAMENTES programok. Ezen a napon a Vitál Központ is használható fürdőruhamentesen, emellett megengedett a fürdőruha viselése is. Tehát a Mesterszaunában megrendezendő programokon fürdőruhamentesen vehetnek részt, míg a Vitál Központ területét fürdőruhában és anélkül is használhatják. Fedett Fürdőnkre nem vonatkozik a fürdőruhamentesség. A programokra előregisztráció nincs, de a Mesterszauna 30 fős befogadóképessége miatt jeggyel látogatható, amelyeket a programkezdés előtt egy órával vehetnek át az információs pultnál.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HÉTKÖZNAPI, ismétlődő standard felöntéseinkkel 

mindennap biztosítjuk a színes-illatos szaunaélményeket!

A programok Vitál Zóna, Komplex Zóna vagy Day Spa jeggyel látogathatók.
 
 


Vitál Központunk INFRAKABINNAL és SÓSZOBÁVAL bővült!
 

 

SZAUNA JÓGA, a vitális élmények új dimenziója

 
50 celciusfokos szaunában feszegetjük teljesítőképességeink határait. Az órákon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel. Bár a jóga alapvetően lassú izommozgást igényel, a meleg hatására ez egy sokkal intenzívebb mozgásforma, ami segít külsőnk-belsőnk megszépülésében.

Hogyan zajlik egy óra? Az órák 15-20 percig tartanak, ami során 50 celsiusfokban közel 30 százalékos páratartalom alatt, kellemes illóanyagok párologtatása mellett, úgynevezett ászanákból álló gyakorlatsort végzünk el. Valóban kell egy kis idő, mire megszokja szervezetünk ezt a nem éppen európai embernek való klímát, ezért annak, aki először látogat el egy ilyen órára, érdemes néhány perccel korábban érkezni, hogy szokja a szauna hőmérsékletét. Nem kell azonban megijedni! Ha betartjuk a szabályokat és megfogadjuk a tréner tanácsait, garantáltan sikerélményünk lesz. Az órán mindenki a saját képességeihez mérten mozgatja meg magát, semmit nem kell erőltetni! A lényeg, hogy csak magunkra figyeljünk és hagyjuk kívül a külvilágot.

Mire jó? Mivel az órák során folyamatosan izzadsz, folyamatosan méregtelenítesz is. Minden egyes gyakorlat nyújtja és edzi az izmokat és ínszalagokat, javítja a testtartást és ezáltal a szervek, sejtek működését, oxigén ellátását. A magas hőmérséklet miatt a fogyás és a narancsbőr elleni küzdelem is sokkal hatékonyabb. Erősíti az immunrendszered, fiatalítja a bőröd, javítja az emésztést, növeli a szövetek vérellátását, és lassítja a test öregedési folyamatait. Minden egyes órán ötvözöd az önuralmat, a kitartást és az elszántságot. Növeled az akaraterőd és koncentrációs képességed, s ezzel sokat teszel elméd fiatalságának megőrzéséért és nem utolsó sorban lelki feltöltődésed
ért.

A SZAUNA JÓGA program vezetője: SZŰCS ANNA


ÉLMÉNYSTRAND
FEDETT FÜRDŐ
VITÁL KÖZPONT
MASSZÁZSVILÁG
GYÓGYÁSZAT
VILLAPARK
THERMAL CAMPING
HOTEL TERMÁLKRISTÁLY
Kövessen minket a
közösségi oldalakon:
Twitter Facebook Adatvédelem | Impresszum
Beállítás kezdőlapként Copyright © 2011. Aqualand.
All rights reserved.
www.ysolutions.hu