Akciós ajánlatok

Programok
A teljeskörű wellness szolgáltatások nélkülözhetetlen elemei a szaunázás és a  kapcsolódó Spa jellegű szolgáltatások biztosítása!

A szaunázás pozitív élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Fürdőnk szakmailag elkötelezett a hagyományos, finn szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért hetente egy alkalommal fürdőruhamentes szaunaesteket tartunk, az ennek megfelelő dress code alapján. Képzett szaunamestereink, a szaunaetikett betartása, betartatása mellett professzionális, hatékony és hangulatos esteket celebrálnak a szerdai és a pénteki alkalmakon. Hétfőtől péntekig, klasszikus, fürdőruhás programok kerülnek megrendezésre, naponta három alkalommal standard, azaz hétről hétre megismétlődő tematika szerint. A hétvégi programok összefoglaló neve a SzaunaWeekend: szombatonként klasszikus, fürdőruhás öltözetben látogathatók a hasonlóan színvonalas délutáni és éjszakai programok, vasárnap pedig a délelőtti óráktól, a kora esti órákig tartunk felöntéseket az évszaknak, alkalmaknak megfelelően. Kérjük, hogy a szaunákat az előírásoknak megfelelően, ezen belül a helyszínen kihelyezett tájékoztatók szerint, rendeltetésszerűen használják.

Tradicionális, finn szaunaest - péntek

Tradicionális finn szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamesterink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! A program ideje alatt Fedett Fürdőnk és Vitál Központunk fürdőruhamentesen használható. 


Szauna Weekend

Hétvégén is szaunaélmények!
 
Változatos, színes, gazdag - élményekben és alapanyagokban egyaránt. A szaunaprogramok Vitál Központ, Komplex Zóna, és Extra Zóna jeggyel látogathatók.

Szeptember 07-08.
 
 

Standard szaunaprogramok

Hétköznaponként standard szaunaprogramokkal várunk minden érdeklődőt!
Programjaink Extra Zóna, Vitál Zóna, Komplex Zóna vagy Day Spa jeggyel látogathatók.