Akciós ajánlatok

DAY SPA ajánlataink

DAY SPA JEGGYEL kedvezményes wellness szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt megváltaná napijegyét, tájékozódjon aktuális, kedvezményes belépőjegyeinkről. Mindig az aktuális szezonnak megfelelő fürdőbelépőjegyeket kombináljuk a legoptimálisabban társítható szolgáltatásainkkal.
 

Fedett fürdőA létesítmény fedett fürdőjében egész évben változatos lehetőségekkel várjuk vendégeinket! Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a fedett medencék adta lehetőségeket. A négysávos feszített víztükrű úszómedence mellett, családi élménymedencével, valamint gyógyvizes élménymedencével várjuk a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Fürdőnkben úszásoktatással, gyógyúszással és nyári úszótáborral is várjuk a gyermekeket. A legkisebbek tanítását, valamint úszáskészség fejlesztését szakképzett úszásoktatók végzik, az AquAnett úszóiskola szolgáltatásain belül.
 

 
 

MedencékÚSZÓMEDENCE
Négysávos feszített víztükrű úszómdence, 27 celsius fokos vízhőmérséklettel. Az úszóiskola oktatásai rendszeres időben, egy-egy pálya kijelölésével zajlik. 


CSALÁDI MEDENCE
Családi medencénk 33 celsius fokos vízhőmérsékletével ideális az egész család számára. 


GYÓGYVIZES ÉLMÉNYMEDENCE
Élménymedence 38°C-os gyógyvízzel (tangentoros vízsugárral, vízköpőkkel, buzgárokkal)
 

Programok


AquAnett Úszóiskola


Az AquAnett Úszóiskola 2007-ben nyitotta meg kapuit a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben és azóta is töretlen lelkesedéssel tanítanak úszni kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Az AquAnett Úszóiskolában a térségben egyedülálló módon OEP által 100%-ban támogatott gyógyúszás keretein belül is fejlesztik a gyerekeket, melyre szakorvosi javaslattal lehet beiratkozni.  A csoportos úszásoktatás és gyógyúszás mellet nyaranta nyári úszótáborokkal teszik színesebbé a szórakozást a gyerekeknek a szünidő alatt.
Az AquAnett Úszóiskolában a felnőtteket sem hagyják ám ki az úszás öröméből, bátran lehet jelentkezni egészen az alapszinttől. Nagyon sok szeretettel várnak minden kicsit és nagyot, aki szeretné ezt a fantasztikus sport elsajátítani.


Az úszóiskolával kapcsolatos további információkért kérjük keressék fel honlapjukat (fejlesztés alatt).
Facebook oldaluk: http://www.facebook.com/aquanettuszoiskola/

Képgaléria