Szállás
foglalás

Akciós ajánlatok

Aktuális


Az Aqua Land Termálfürdő számára kiemelten fontos, hogy naprakész kommunikációjával, lehetőség szerint akár napokkal korábban tájékoztassa Vendégeit olyan információkról, melyek befolyásolhatják látogatásukat, ittlétüket. Ebben a menüpontban olvashatnak többek között üzemeltetési információkról, közelgő programokról, eseményekről, azok sajátosságairól. 

Tájékoztató csúszdaparkunk üzemeltetéséről

/editor_up/2019 strand csuszda web(1).jpg

SzaunaSzerda - Nyári szünet

Kedves Vendégeink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019.június 12-től, az ősz beköszöntéig szüneteltetjük a szerdai finn szaunaesteket.
A pénteki finn SzaunaShow egyelőre Aqua Spa programjaiban szerepel. 

Köszönjük megértésüket!


Finn Szaunaestek

Kedves Vendégeink! 

Fürdőnk Vitál Központjában a hét minden napján szaunaprogramokat tartunk, ezen belül hetente egy alkalommal - péntek este -  fürdőruhamentes változatban, a hagyományos finn szaunakultúra szaunaetikettje szerint. Ezeken az estéken a Fedett Fürdő és a Vitál Központ fürdőruhamentesen, speciális szaunaöltözetben vagy natúr módon látogatható. Szaunamestereink a szaunaetikett betartásával, minőségi alapanyagokkal hatékony, egyben szórakoztató szaunaprogrammal várják az érdeklődőket. A programra külön belépőjegyet kell váltani 3.890 Ft díjon, mely 20.00 órától 01.30 óráig tart. A belépőjegyek tartalmazza a SPA részleg használatát, korlátlan tea-, és ásványvízfogyasztást, gyümölcskínálást, a programokhoz szükséges alapanyagokat, szaunalepedőt, éjszakai fürdőzést. Dress code szerint szaunalepedő vagy speciális szaunaruházat az elfogadott. A programokra igény szerint szállást is biztosítunk, ezzel kapcsolatban keressék Faházas Villaparkunkat. 


Pénteki Finn SzaunaShow

Tradicionális finn szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamesterink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! A program ideje alatt Fedett Fürdőnk és Vitál Központunk fürdőruhamentesen használható. 


Koktél Party

Legyél klubtag, tagság már egy koktéltól! 

Alkohol tartalmú és alkoholmentes koktélok a medencéből, függágyból fogyasztva?
A Beah Club-ban minden lehetséges. Kérd, mi mixeljük!

 

Szauna Weekend

Hétvégén is szaunaélmények!
 
Változatos, színes, gazdag - élményekben és alapanyagokban egyaránt. A szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Extra Zóna jeggyel látogathatók.

 

Standard szaunaprogramok

HÉTKÖZNAPI, ismétlődő standard felöntéseinkkel mindennap biztosítjuk a színes-illatos szaunaélményeket!

Programjaink klasszikus verzióban, azaz fürdőruhában látogathatók. Szaunalepedőt ingyenesen biztosítunk. A felöntlsek Extra Zóna, Vitál Zóna, Komplex Zóna vagy Day Spa jeggyel látogathatók.

 

 

 

Víz alatti csoportos gyógytorna

A víz alatti csoportos gyógytorna foglalkozásunkat heti egy alkalommal, hétfőnként tartjuk, 25 perces időtartamban.
Szolgáltatásunk a gyógyászati kezelésekhez tartozik. Recepciónkon megváltott  fürdőjeggyel 1.750 Ft, OEP beutalóval 550 Ft + balneoterápia jegy díjon vehető igénybe. További részletek, a Gyógyászat menüpontunkban olvasható.

Senior Strandélmények

 
Szeretettel és komplett csomagajánlattal várjuk nyugdíjas Vendégeinket! 

Szabadtéri strandunkon többek között gyógyvizes és termálvizes medencékkel várjuk a gyógyulni és a pihenni vágyókat. Tókert Csárdánkban csak Önöknek készül, háromfogásos, házias és bőséges ebédünk, kedvezményes áron. 


Thermal Sound Light - Éjszakai fürdőzés

Ha lemegy a nap, sötétség borul a világra, de nem az Aqua Land-ra! 

Színes fényárban úsznak a medencék, a Vízi Bárnál finomra hangolják a zenét,  és még finomabbra a koktélokat.
A III.-as medencében kezdetét veszi a filmvetítés, közben mehet egy laza vízi-röpi party, úszkálás, sodródás a sodrófolyosóban...