Akciós ajánlatok

Aktuális


Az Aqua Land Termálfürdő számára kiemelten fontos, hogy naprakész kommunikációjával, lehetőség szerint akár napokkal korábban tájékoztassa Vendégeit olyan információkról, melyek befolyásolhatják látogatásukat, ittlétüket. Ebben a menüpontban olvashatnak többek között üzemeltetési információkról, közelgő programokról, eseményekről, azok sajátosságairól. 

Őszi információk2019. szeptember 30-tól érvénybe lép az új nyitvatartásunk.  

Aqua Fitness alkalmak fürdőnkben

Kedves Vendégeink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szerdánként 19:30-tól 20:30-ig fedett fürdőnkben Aqua Fitness órát tartunk.
Szeretettel várjuk!

 

Fejlesztési munkálatok

Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy az Önök mind minőségibb kiszolgálása érdekében megkezdtük beltéri részlegünkhöz kapcsolódó öltözőink bővítését. A munkálatok során okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és elnézésüket kérjük.
A terület Önöknek szépül - Önökért dolgozunk!


 

Thermal Sound Light - Éjszakai fürdőzés

Miénk a szombat éjszaka, ősszel is!  

Ősszel is folytatódnak a szombati éjszakai fürdőzések. A közelgő, hűvös estéken Fedett Fürdőnk és Vitál Központunk melegvizes medencéi, szaunái, szaunaprogramjai gondoskodnak a testet-lelket melengető élményekről. Mediterrán Bárunk kellemes és kényelmes környezetben kínálja kávékülönlegességeit, a Gárdonyi Teaház palettáját, Szamos Desszerteket, frissítőket, koktélokat, könnyű, meleg ételeket! 


Tradicionális finn szaunaest - szerda

SzaunaSzerda, a hagyományos finn szauna etikett szerint
2019. OKTÓBER 2-TÓL ÚJRA!

 
Tradicionális programok, tradicionális öltözet, maximális mentális és fizikai felfrissülés. 
Az éjszakai fürdőzés és az extra gyümölcstál csak tetézi e kivételes est élményeit. Jegyek 19.45-től válthatók, mely tartalmazza a teljes fürdőhasználatot, az alapanyagok és a programok díját, korlátlan tea-, és ásványvízfogyasztást. A program díja 2.990 Ft, SzaunaClub tagoknak 10% kedvezménnyel.

 

Tradicionális, finn szaunaest - péntek

Tradicionális finn szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamesterink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! A program ideje alatt Fedett Fürdőnk és Vitál Központunk fürdőruhamentesen használható. 


Szauna Weekend

Hétvégén is szaunaélmények!
 
Változatos, színes, gazdag - élményekben és alapanyagokban egyaránt. A szaunaprogramok Vitál Központ, Komplex Zóna, és Extra Zóna jeggyel látogathatók.

Október 19-20.
 
 

Standard szaunaprogramok

Hétköznaponként standard szaunaprogramokkal várunk minden érdeklődőt!
Programjaink Extra Zóna, Vitál Zóna, Komplex Zóna vagy Day Spa jeggyel látogathatók.