Aqualand - 2300 Ráckeve, Strand u. 1. | Telefon: (+36) 24-423-220 | Fax: (+36) 24-423-220 | E-mail: info@aqua-land.hu
Nyelv: Magyar English Deutsch Român
 
Minden kedves Dezső nevű látogatónknak
boldog névnapot kívánunk!
2019.05.23.
16 °C
előrejelzés
ÉLMÉNYSTRAND FEDETT FÜRDŐ VITÁL KÖZPONT MASSZÁZSVILÁG GYÓGYÁSZAT VILLAPARK THERMAL CAMPING HOTEL TERMÁLKRISTÁLY Kezdőlap
Csak ajánlatot kérek
Villapark foglalás
AJÁNLATKÉRÉS
Érkezés:
Távozás:
Felnőtt: Gyermek:
VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ
SZÁLLÁSAJÁNLATAINK
KIEMELT SZÁLLÁSAJÁNLATAINK
ÁRAK ÉS NYITVA TARTÁS
AJÁNDÉKUTALVÁNYOK SZERETTEINEK!
AKCIÓS FÜRDŐAJÁNLATAINK
TÓKERT CSÁRDA
SZAUNAPROGRAMOK
MEDITERRÁN BÁR
ELÉRHETŐSÉGEINK
PARTNEREK - POGRAMOK
KARRIER
A KEVEI GYÓGYVÍZRŐL ÉS KEVE GYÖNGYÉRŐL
GALÉRIA
HÁZIREND
Energetikai szakreferensi jelentés
Élménystrand, csúszdapark, fedett fürdő, wellness, fitness és tenisz központ, panzió egy helyen
oaziswellness.hu
Fotógaléria
Ismerje meg pillanatainkat képekben
Virtuális túra
Nézzen körbe! 360°-os panoráma a fürdőről
E-cards
Küldjön virtuális képeslapot ismerőseinek

ÁRAK ÉS NYITVA TARTÁS


ÖRÖMMEL ÉRTESÍTJÜK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY 2019. MÁJUS 17-ÉN, PÉNTEKEN
SZABADTÉRI STRANDUNK MEGNYITJA KAPUIT!
 
NAPI FÜRDŐBELÉPŐJEGYEK 
Klasszikus kínálatunk részét képezik az életkor szerinti jegytípusok Fedett Fürdő, Vitál Zóna, Komplex Zóna (Fedett Fürdő + Vitál Központ) bontásban. DAY SPA jegyünk Komplex Zóna belépőt, egy 25 perces masszázst és egy nyugató forró teát foglal magába, szintén elérhető hétköznap, illetve hétvégén egyaránt.
BÉRLETEK
Vásároljon bérletet, tegyen többet egészségéért! Használja ki a kínálkozó lehetőséget, hogy minél jobban kiaknázhassa fürdőnkben rejlő egészségmegőrző és egészségtámogató lehetőségeket. Színesítse mozgásformái palettáját úszással, szaunázással vagy a kettő kombinációjával. Textilmentes szaunaestjeinkre (szerda és péntek) is válthatók kedvezményes bérletek.
FIGYELEM!
A lejáró, fel nem használt bérleteket a lejárat napjától számítva +10 nappal áll módunkban meghosszabbítani, ezen felül orvosi igazolás bemutatása esetén a gyógyulástól számított +1 hónap hosszabbítás kérhető. Ennek hiányában a bérlet értékének 30%-ért tudjuk újabb 3 hónapra meghosszabbítani az érvényességet.

 

Fürdőnkben készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával is fizethetnek. Patika Egészségpénztár, Új Pillér Egészségpénztár illetve Multipay kártyával a következő szolgáltatásokat fizethetik: balneoterápia, gyógymasszázs beutalóval és anélkül is, tangentor kezelés beutalóval és anélkül is, víz alatti csoportos gyógytorna beutalóval és anélkül is.

KEDVEZMÉNYEK
 
 RÁCKEVEI LAKOS KEDVEZMÉNY
Cégünk menedzsmentje számára kiemelt fontosságú cél, hogy a helyi lakosok kedvezőbb áron juthassanak hozzá szolgáltatásainkhoz: egész évben, minél többször, minél szélesebb spektrumon éljenek szolgáltatásainkkal. Természeti kincseinket,  a gyógyvizet és a termálvizet tekintsünk a természet közös ajándékának, mi kedvezményes fürdőhasználat formájában tovább ajándékozzuk a Ráckevei Lakosok részére. Hétfőtől szombatig napi belépőjegyeinkből és havi bérleteinkből 40% kedvezményt biztosítunk érvényes ráckevei lakcímkártyát felmutató vendégeink számára. Minden szezonban, az aktuálisan nyitva tartó részlegekre érvényesíthető: Fedett Fürdő, Vitál Központ, Szabadtéri élménystrand. A kedvezmény csak érvényes, állandó lakcímet igazoló lakcímkártyával vehető igénybe és más kedvezményekkel nem vonható össze.

 INGYENES GYERMEKJEGY
3 év alatti gyermek részére Élménystrandunk (kivéve  csúszdapark) és Fedett fürdőnk használata ingyenes. Vitál Központunk 14 éves kor alatt nem használható.

GYERMEKJEGY 120 cm alatti gyermekre értendő.

NAGYCSALÁDOSOK ORSZÁGOS EGYESÜLETE (NOE) KEDVEZMÉNY

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjai, tagkártyájuk felmutatásával 10 % kedvezményre jogosultak, mindenkori belépőjegyeink árából. (Kivéve kedvezményes jegyek.)

SPAR KEDVEZMÉNY
Spar hálózat munkatársai kártyájuk felmutatásával 10% kedvezményre jogosultak mindenkori belépőjegyeink árából. A kedvezmény tovább érvényesíthető még 1 fő felnőtt kísérő és 3 gyermek részére.

DIÁK, NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY

A kedvezmények igénybevételéhez érvényes igazvolvány felmutatása szükséges.120 cm feletti magasság esetén már diákjegy megvásárlása szükséges. 

CSOPORTOS KEDVEZMÉNY

Csoportoknak 10 fő felett 10% kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek árából.

SZÜLETÉSNAPOS KEDVEZMÉNY
Születésnapos Vendégeink születésnapjuk alkalmából 50%-os kedvezménnyel válthatják meg kiválasztott belépőjegyüket! A kedvezmény érvényes személyi igazolvány felmutatásával vehető igénybe, kizárólag a születés napján.

ZÁRÁS ELŐTTI KEDVEZMÉNY
Zárás előtt másfél órával kedvezményes belépőjegy vásárlási lehetőséget biztosítunk. Hétfőn, kedden, csütörtökön és vasárnap 19.30 órától váltható, szerdai és pénteki napokon a 20.00 órakor kezdődő textilmentes szaunaestek miatt ez a kedvezmény 18.30-tól érvényesíthető. Szombaton az éjszakai nyitva tartás, éjszakai fürdőzés okán nem adható.

SZOMBATI ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS
Napi jegy áráért hosszabbított nyitva tartás szerint  éjjel 1 óráig használhatják Vendégeink aktuálisan nyitva tartó részlegeinket.


AQUANETT ÚSZÓSULI, KEDVEZMÉNYES KÍSÉRŐJEGY
A kedvezményes kísérőjegyet azok a szülők vehetik igénybe, akik az AquAnett úszósuli keretein belül úszásoktatásra, gyógyúszásra, magánórára hozzák gyermekeiket, az úszásoktatással egy időben.
A 60 perces időtartamra a jegy ára 700 Ft.  
A kísérőjegy kizárólag a fürdő zónába érvényes.A kísérőjegy megváltásakor 1.000 Ft kauciós összeget kérünk letétbe helyezni, az esetleges időtúllépés esetére.
 


 
Az árak forintban értendők, és az ÁFA-t tartalmazzák.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Csak a weboldalunkon szereplő tartalmakért, információkért vállalunk felelősséget!
 
 
 


ÉLMÉNYSTRAND
FEDETT FÜRDŐ
VITÁL KÖZPONT
MASSZÁZSVILÁG
GYÓGYÁSZAT
VILLAPARK
THERMAL CAMPING
HOTEL TERMÁLKRISTÁLY
Kövessen minket a
közösségi oldalakon:
Twitter Facebook Adatvédelem | Impresszum
Beállítás kezdőlapként Copyright © 2011. Aqualand.
All rights reserved.
www.ysolutions.hu